“Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?” Bekijk al onze openstaande vacatures.

Belastingadvies

“Een ingewikkelde klus wordt makkelijker gemaakt. We maken het zelfs een beetje leuker!”

Belasting is voor veel ondernemers een ingewikkeld en vervelend karwei. Er zijn veel mogelijkheden en kansen om het minder vervelend te maken. Als het gaat om belastingadvies is het goed om te letten op een aantal belangrijke zaken. Zo voorzien wij jou van advies om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. Ook signaleren wij verbeterpunten en bespreken die graag met je. Wij zorgen voor actuele kennis en stellen jou op de hoogte van relevant nieuws. Kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een subsidieregeling of heb je misschien een eenmanszaak terwijl een BV beter bij je past? Wij attenderen je erop en zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Korte vragen vallen binnen de pakketprijzen. Gaan we wat uitgebreider advieswerk voor je verrichten dan bespreken we de prijs hiervan ALTIJD vooraf. Helder en transparant.

Enkele toepassingen binnen belastingadvies zijn:

  • Aanpassen van de bedrijfsstructuur
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijstand bij (boeken)onderzoek van de Belastingdienst
  • BTW advies

Wat nog meer?

Naast het geven van belastingadvies op maat, bieden wij ook juridisch advies aan. Ook kun je je jouw financiële administratie uitbesteden aan ons. Heb je personeel in dienst? Dan kun je het uitbesteden van de volledige salarisadministratie eveneens aan ons overlaten. Wil je in contact komen of heb je vragen over een van onze diensten? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan gewoon.