Belastingadvies

“Een ingewikkelde klus wordt makkelijker gemaakt. We maken het zelfs een beetje leuker!”

Belasting is voor veel ondernemers een ingewikkeld en vervelend karwei. Er zijn veel mogelijkheden en kansen om het minder vervelend te maken. Wij voorzien je van advies om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. Ook signaleren wij verbeterpunten en bespreken die graag met je. Wij zorgen voor actuele kennis en stellen jou op de hoogte van relevant nieuws. Kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een subsidieregeling of heb je misschien een eenmanszaak terwijl een BV beter bij je past? Wij attenderen je erop en zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Korte vragen vallen binnen de pakketprijzen. Gaan we wat uitgebreider advieswerk voor je verrichten dan bespreken we de prijs hiervan ALTIJD vooraf. Helder en transparant.

Enkele toepassingen binnen belastingadvies zijn:

  • Aanpassen van de bedrijfsstructuur
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijstand bij (boeken)onderzoek van de Belastingdienst
  • BTW advies

Wat nog meer?

Je kunt niet alleen je financiƫle administratie uitbesteden aan ons. Ook het uitbesteden van de volledige salarisadministratie kun je aan ons overlaten. Daarbij bieden wij ook belastingadvies en juridisch advies aan. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je gewoon in contact komen met ons om nader kennis te maken? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan nu.

Open chat