Salarisadministratie uitbesteden

“Geen onnodig omkijken meer naar de loonadministratie. Bij ons is alles in goede handen”

De salarisadministratie bevat alle gegevens die nodig zijn om het loon van jouw werknemers en de af te dragen bedragen te berekenen. Je kunt de salarisadministratie aan ons uitbesteden.

Wij nemen jouw gehele loonadministratie uit handen. Alles staat online voor je klaar. Werknemers hebben hun eigen login, zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Iedere ondernemer met personeel is verantwoordelijk voor een goede loonadministratie en dient zich te houden aan alle wettelijke verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Dit is zeker niet gemakkelijk. Naast de loonstroken en aangifte loonheffingen kan je te maken hebben met pensioenaangifte, arbeidsovereenkomsten en arbeidsrecht. Er moet op tijd betaald worden anders volgt er een boete. Wij kunnen je helpen! Wij kunnen de salarisadministratie verzorgen, geven je advies over arbeidsrecht en kunnen contracten opstellen.

Waarom bewust adviseurs?

Wij verzorgen jouw loonadministratie van begin tot eind. Met onze juridische kennis zijn wij alert op actualiteiten, bijvoorbeeld de wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Zo attenderen we je op verbeteringen en stellen we contracten voor je op. Met de huidige regelgeving is een volwaardige salarisadministratie van groot belang. Jij hebt als werkgever zoveel verplichtingen, wij helpen je hiermee. Wij werken met de meeste geavanceerde software. Online, veilig en gemakkelijk.

Voor wie zijn wij er?

Voor iedere ondernemer met personeel. Of je nu een vennootschap onder firma een eenmanszaak of een BV hebt.

Hoe werken wij?

  • Inventarisatie salarisadministratie

We bekijken het aantal personeelsleden, de toepasselijke wetgeving zoals CAO en pensioen. We bespreken alle gegevens die van belang kunnen zijn zoals: flexibele uren, een extra beloning, een eigen bijdrage en verlofuren.

  • Aanleveren personeelsgegevens

Wij verwerken jouw salarisadministratie online. Jij geeft ons de gegevens van jouw personeel door.

  • Verwerking loonadministratie

Iedere maand of vierweken staan de loonstroken en betaalgegevens voor jou klaar. Voor jouw werknemers staat online de loonstrook klaar.

  • Loonaangifte en pensioenfonds

Ook de loonaangifte staat klaar zodat deze betaald kan worden. Indien van toepassing zorgen wij er voor dat de gegevens voor het pensioenfonds klaar staan.

  • Verwerking gegevens in administratie

Jouw salarisgegevens worden verwerkt in jouw administratie, zo heb je altijd inzicht in je loonkosten.

Tarieven

Wanneer je je administratie wilt uitbesteden aan ons kun je eerst eens bij onze tarieven kijken of een standaard pakket wellicht iets voor jou is. Wij bieden standaard pakketten voor verschillende soorten ondernemers. Toch is het zo dat ondernemers vaak maatwerk nodig hebben. Uiteraard kun je hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen dan contact met je op om al je wensen te bespreken.

Wat nog meer?

Je kunt niet alleen je financiële administratie uitbesteden aan ons. Ook het uitbesteden van de volledige salarisadministratie kun je aan ons overlaten. Daarbij bieden wij ook belastingadvies en juridisch advies op maat aan. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je gewoon in contact komen met ons om nader kennis te maken? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan nu.

Open chat