Administratie uitbesteden

“Zorgeloos uitbesteden, zodat je weer bezig kunt zijn met de leuke dingen in het leven”

Jouw volledige administratie uitbesteden tegen een scherp tarief met altijd een actueel inzicht in jouw cijfers.

Of je nu ZZP’er bent of je hebt een wat grotere onderneming, voor de meeste ondernemers is de administratie is niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap. Het kost veel tijd en misschien maak je niet optimaal gebruik van aftrekposten en mogelijkheden. Wij kunnen jou ontzorgen zodat je meer tijd hebt om te doen waar je goed in bent, ondernemen. Om optimale beslissingen te kunnen nemen heb jij een gedegen, optimale en actuele administratie nodig. Met behulp van moderne systemen geven wij je op elk moment inzicht in omzet, kosten en resultaat. Wij nemen jou het werk uit handen, proberen zoveel mogelijk te automatiseren maar geven je wel persoonlijke aandacht. Jouw administratie geautomatiseerd, besproken in duidelijke begrijpelijke taal.

Wat kun je aan ons uitbesteden?

Administratie

Jouw administratie is belangrijk voor jouw onderneming. Je ziet hoe je bedrijf ervoor staat, maar je bent ook verplicht een administratie te voeren. De administratie dient als basis voor de verplichte aangiften. Met een goede administratie heb je overzicht in jouw onderneming zodat je kunt inspringen op actuele ontwikkelingen. Wij nemen jou het werk van je administratie uit handen en zorgen ervoor dat deze up-to-date is. Al jouw gegevens worden online verwerkt en eventueel aan jouw bank gekoppeld met een bankkoppeling. Zo zien we niets meer over het hoofd. Ook kun je alle bonnen en facturen digitaal aanleveren.

Jaarrekening

Omdat jouw administratie actueel is zal de jaarrekening geen verrassingen meer brengen. Uiteraard ontvang jij ieder jaar een overzicht van jouw resultaten.

Aangifte omzetbelasting (btw)

Als ondernemer ben je in de meeste gevallen verplicht omzetbelasting in rekening te brengen over je omzet en mag je de omzetbelasting op je kosten in aftrek brengen. Ieder kwartaal, jaar of maand moet de aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij regelen dat deze aangifte wordt ingediend en zorgen dat jij beschikt over de gegevens van de aangifte.

Loonadministratie

Als je personeel in dienst hebt ben je verplicht een loonadministratie te voeren. De salarisadministratie bevat alle gegevens die nodig zijn om het loon van jouw werknemers en de af te dragen bedragen te berekenen.  Je kunt de salarisadministratie aan ons uitbesteden. Wij nemen jouw gehele loonadministratie uit handen. 

Aangifte inkomstenbelasting

Als je in Nederland woont of je hebt inkomen uit Nederland dan dien je ieder jaar aangifte inkomstenbelasting te doen. Als ondernemer geef je hier vaak je resultaat ook aan. Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting en zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de aftrekposten en heffingskortingen. Indien nodig regelen wij uitstel voor het doen van de aangifte. Wij kunnen ook een voorlopige aanslag voor je aanvragen. De aangifte inkomstenbelasting ontvang je overzichtelijk in een rapport. De aangifte inkomstenbelasting bespreken wij ieder jaar persoonlijk met je.

Aangifte vennootschapsbelasting

Als je een BV (of NV) hebt moet er aangifte vennootschapsbelasting gedaan worden. Wij regelen dat deze aangifte wordt opgesteld en ingediend wordt. Indien nodig regelen wij uitstel. Omdat wij het gehele jaar inzicht hebben in jouw cijfers zorgen wij er samen voor dat de aangifte vennootschapsbelasting geen onverwachte kosten met zich meebrengt. Indien gewenst zorgen we voor een voorlopige aanslag.

Welke voordelen heb je nog meer bij ons?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij hoort. Hierbij bespreken we jouw wensen inzake jouw administratie. Je kunt je gehele administratie door ons laten verzorgen of een deel van je administratie.

Online administratie en bankkoppeling

Jouw administratie wordt online verwerkt. Even een foto maken van dat bonnetje na de zakenlunch? Geen probleem, dit wordt verwerkt in jouw administratie. Daarnaast zorgen wij voor een bankkoppeling tussen jouw bank en je administratie, zodat we niets over het hoofd zien. Alle bonnen en facturen kun je eventueel digitaal aanleveren. Er is altijd een controle van jouw administratie, zodat je ervan op aan kan!

Zo krijg je relevante inzichten in jouw omzet, kosten en resultaat.

Actueel dashboard

De administratie is voor veel ondernemers een verplicht nummertje maar door onze manier van werken wordt het een tool voor jouw bedrijfsvoering. Wij geven jou op elk moment inzicht in de resultaten. Jij wordt in staat gesteld dit te gebruiken om uiteindelijk alles uit je administratie te halen en voor het maximale te gaan.

Wij stellen een dashboard beschikbaar waar je in één oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat. Ook kun je dat vergelijken met andere perioden. Daarnaast bespreken we alle cijfers en beantwoorden hierbij al jouw vragen. Het gevolg daarvan is advisering op basis van actualiteiten.

Voor wie zijn wij er?

Wij staan klaar voor het MKB. Onze ervaring strekt zich over een zeer gevarieerd klantenbestand. Of het nu gaat om ZZP’ers, eenmanszaken, BV’s of VOF’s, wij kunnen de administratie uit handen nemen.

Hoe werken wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij hoort. Eerst bespreken we al jouw wensen inzake jouw administratie. Vervolgens maken we een pakket op maat waarbij we de gehele administratie kunnen verzorgen of slechts een deel daarvan.

Wat zijn de kosten?

Wanneer je je administratie wilt uitbesteden aan ons kun je eerst eens bij onze tarieven kijken of een standaard pakket wellicht iets voor jou is. Wij bieden standaard pakketten voor verschillende soorten ondernemers. Toch is het zo dat ondernemers vaak maatwerk nodig hebben. Uiteraard kun je hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen dan contact met je op om alle wensen met je door te nemen.

Wat nog meer?

Je kunt niet alleen je financiële administratie uitbesteden aan ons. Ook het uitbesteden van de volledige salarisadministratie kun je aan ons overlaten. Daarbij bieden wij ook belastingadvies en juridisch advies op maat aan. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je gewoon in contact komen met ons om nader kennis te maken? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan nu.

Open chat