“Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?” Bekijk al onze openstaande vacatures.

Administratiekantoor
van nu

2020 – Een modern administratiekantoor met branche kennis. Onze boekhoudprofessionals bieden jou een aangepast pakket aan. Van volledig online en geautomatiseerde boekhouding tot aan advies op maat. Voor ZZP’ers, het MKB en groter. Ook onze belastingspecialisten helpen je om geen kansen te missen op het gebied van al je belastingzaken.

Welke diensten biedt Bewust Adviseurs?

Bewust Adviseurs biedt diensten aan op het gebied van financiële administratie en belastingadvies. We verzorgen dan ook de volledige boekhouding van veel soorten ondernemers. Van ZZP’ers tot aan het MKB. Met de nodige ervaring binnen verschillende branches kunnen we gericht advies geven. Meer informatie over onze diensten vind je hier:

De boekhouders en belastingadviseurs werken direct voor Bewust Adviseurs en hebben hun eigen specialisaties. Zo zijn we niet afhankelijk van derden.

Administratiekantoor Boekhouder

Boekhoudprofessionals voor de ondernemers van nu

Een moderne boekhouder van Bewust Adviseurs nodig? Ja, dat kan natuurlijk! Je kunt je volledige financiële administratie uitbesteden aan Bewust Adviseurs. Denk hierbij aan onder andere het opstellen van de jaarrekeningen, de aangifte omzetbelasting (BTW aangifte), de aangifte inkomstenbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting.

Heb je personeel in dienst? Dan kun je ook de salarisadministratie uitbesteden aan ons.

Advies van belastingspecialisten

Een volledige boekhouding gaat verder dan alleen het noteren van cijfertjes. Welke inzichten zijn nu echt van toegevoegde waarde om te groeien met je bedrijf? Hoe kun je op een slimme manier omgaan met de huidige belastingwetten en regelgeving? Zodat je fiscaal voordeliger uit bent. Dit zijn vragen waarop het antwoord per bedrijf verschillend is. Ook elke situatie is anders. Daarom zijn onze fiscaal specialisten altijd bezig met de actuele ontwikkelingen op het gebied van belastingwet- en regelgeving. Zo kunnen we iedere ondernemer gericht helpen en trekken we op tijd aan de bel als er iets belangrijks verandert.

Belastingadviseur

Werkwijze en tarieven

We beginnen natuurlijk met een kennismakingsgesprek en bespreken dan eerst al jouw wensen. Zo kunnen we een pakket op maat voor je samen stellen. Wil je bijvoorbeeld zoveel mogelijk je boekhouding geautomatiseerd hebben? Of ben je iemand die graag alles op elk moment inzichtelijk wilt hebben? Over dit soort zaken geven we reëel advies. Wat heb je nu echt nodig? Waarin kunnen wij een onderscheid maken? Voor iedere ondernemer hebben we een gepaste oplossing. Voor de ZZP’er, maar ook voor het MKB en de grotere bedrijven.

Onze tarieven zijn gebaseerd op dat wat je echt nodig hebt. We bieden ook standaard pakketten aan voor ondernemers. Zo kun je direct zien wat je betaalt voor welke diensten.

 

Ons administratiekantoor

Ons administratie- en belastingadvieskantoor is gevestigd in Huissen (gemeente Lingewaard). Maak gerust een afspraak om langs te komen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij jou op locatie af te spreken. Dat kan in de nabije regio zijn, zoals Elst (gemeente Overbetuwe), Nijmegen of Arnhem, maar ook ergens anders in Nederland. Wij werken namelijk landelijk. Onze klanten zijn dan ook door heel Nederland te vinden.

Offerte aanvragen?

Je kunt niet alleen je financiële administratie uitbesteden aan ons. Ook het uitbesteden van de volledige salarisadministratie kun je aan ons overlaten. Daarbij bieden wij ook belastingadvies en juridisch advies op maat aan. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je gewoon in contact komen met ons om nader kennis te maken? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan nu.