“Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?” Bekijk al onze openstaande vacatures.

Een boekhouder voor ondernemers uit Nijmegen

Bewust adviseurs is een modern administratiekantoor voor alle ondernemers uit de regio Nijmegen. Een boekhouder die branchespecifiek met jou meedenkt. Van het centrum tot aan Kerkenbos, Bijsterhuizen en verder.

Wat bieden wij? 

Zoek je een moderne boekhouder in de buurt van Nijmegen? Wij bieden de volgende diensten aan op het gebied van financiële administratie en belastingadvies.

 

Waarom Bewust Adviseurs? 

Omdat wij met jou meedenken als ondernemer. Daarbij gaan wij branchespecifiek te werk. Ervaring en kennis speelt hierin een belangrijke rol. Ook weten wij precies wat er speelt binnen jouw bedrijf. Zo kunnen wij tijdig aan de bel trekken bij veranderingen. Hieronder beschrijven wij 5 zekerheden waar al onze klanten minimaal van op aan kunnen!

  • Wij zorgen voor een administratie die altijd up-to-date is en volledig geautomatiseerd is. Hierbij maak je gebruik van een online dashboard dat je kunt inzetten als tool voor een optimale bedrijfsvoering!
  • Onze dienstverlening is duidelijk en wij werken met vaste tarieven. Heb je iets niet nodig? Dan kaarten wij dat aan. Heb je iets wel nodig? Dan geven wij dat van tevoren aan.
  • Je werkt altijd met de meest moderne online systemen. Hierin blijven wij altijd investeren.
  • Vanuit branche ervaring en door onze gespecialiseerde vakkennis, kunnen wij gericht advies geven. Het gaat niet alleen om de cijfertjes, maar ook om het advies en de inzichten erachter.
  • Persoonlijk bespreken wij alles met je. Dit valt gewoon binnen de vaste prijs.

Denkt jouw huidige boekhouder er ook zo over? Doe hier de test.

Administratiekantoor Boekhouder

Heb je al een boekhouder? Overstappen is niet moeilijk!

Heb je al een boekhouder, maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je gewoon overstappen. Het is veel minder werk dan dat het lijkt. Sterker nog, je hoeft er zelf niet veel voor te doen. De gegevens worden 100% veilig overgedragen van jouw oude boekhouder naar ons. Wil je weten hoe het verder in zijn werk gaat of heb je andere vragen hierover? Ga dan naar onze overstappagina.

Voor de ondernemers uit Nijmegen

Wij zijn er voor iedere ondernemer uit de omgeving van het rijk van Nijmegen. Van ZZP’er tot aan MKB’er.

Wij zijn in elke branche actief, maar gaan altijd branchespecifiek te werk.

Belastingadviseur

Werkwijze en tarieven

Voor iedere ondernemer uit de omgeving Nijmegen hebben wij een gepaste oplossing, maar het begint natuurlijk altijd met kennismaken. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij na wat jij nu echt nodig hebt en hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Naast onze standaard pakketten bieden wij pakketten op maat aan. Hierbij spreken wij wel altijd een vast maandbedrag af. Meer informatie hierover vind je op onze tarieven pagina. 

Ons administratiekantoor

Ons administratie- en belastingadvieskantoor is gevestigd in Huissen. Tussen Arnhem en Nijmegen in. Op ons kantoor kunnen wij alles met je doornemen. Wil je liever ergens anders in de buurt van Nijmegen afspreken, zoals in Huissen, Elst of Arnhem? Dat kan natuurlijk. Neem gerust contact met ons op!

Verzoek tot contact

AVG en privacyverklaring

13 + 9 =

Offerte aanvragen?

Je kunt niet alleen je financiële administratie uitbesteden aan ons. Ook het uitbesteden van de volledige salarisadministratie kun je aan ons overlaten. Daarbij bieden wij ook belastingadvies en juridisch advies op maat aan. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je gewoon in contact komen met ons om nader kennis te maken? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan nu.