“Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?” Bekijk al onze openstaande vacatures.

Test je boekhouder

“Ben je eigenlijk wel echt tevreden met je boekhouder? Doe de test en kom erachter!”

Hoe weet je nu of je echt tevreden mag zijn met de dienstverlening van jouw boekhouder? Hieronder volgen zes stellingen die de gemiddelde relatie tussen de klant en de boekhouder weerspiegelen. Kies telkens de optie die het meest van toepassing is op de relatie tussen jou en jouw boekhouder. Na het invullen krijg je direct een score te zien. Hierna mag je zelf bepalen of je daar content mee bent of niet. 

Kies de stelling die het meest van toepassing is:

Waarom bewust adviseurs?

Omdat wij niet zomaar een administratiekantoor zijn. Wij vinden het belangrijk om binding te hebben met onze klanten. Hierbij verzorgen wij de administratie van onze klanten alsof het de onze is. Ook blijven wij altijd sparren met onze klanten. Is jouw boekhouding wel echt waterdicht? Heb je aan alles gedacht? Uiteraard zorgen wij daarvoor!

In enkele kernzinnen vatten wij onze werkwijze samen:

  • Jouw administratie is altijd op orde volgens huidige wet- en regelgeving!
  • Geen verrassingen op de factuur. Wij werken met vaste prijzen en eventuele extra werkzaamheden worden altijd vooraf besproken.
  • Je werkt altijd met de meest nieuwe versies van online systemen. Wij zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft.
  • Onze expertise blijft groeien en onze vakkennis blijft actueel. Veranderingen in de branche? Daar zijn wij van op de hoogte!
  • Wij willen jou als ondernemer kennen en niet als nummer. Daarbij weten wij wat er speelt in jouw branche. Hierdoor kunnen wij jou direct vertellen of je veranderingen moet doorvoeren in de boekhouding of niet.

Wil je nog meer weten over ons? Neem dan contact met ons op via bijvoorbeeld WhatsApp of stel gewoon je vraag aan ons.

Voor wie zijn we er?

Wij staan klaar voor het MKB. Onze ervaring strekt zich over een zeer gevarieerd klantenbestand. Of het nu gaat om ZZP’ers, eenmanszaken, BV’s of VOF’s.

Tot onze klantenkring behoren ondernemers uit verschillende branches. Onze expertise hierin reikt dan ook ver. Denk hierbij aan onder andere de supermarktbranche, de bouwsector, de medische branche en overige branches.

Werkwijze en tarieven

In principe is bijna alles wat wij doen maatwerk. Elke ondernemer heeft natuurlijk een andere boekhouding en dus andere wensen. Toch bieden wij ook standaard pakketten aan, voor als je precies weet wat je nodig hebt. Je kunt ze bekijken op onze tarieven pagina. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag een complete dienstverlening waarbij we specifiek kijken naar jouw organisatie en de branche waarin je actief bent? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat nog meer?

Je kunt niet alleen je financiële administratie uitbesteden aan ons. Ook het uitbesteden van de volledige salarisadministratie kun je aan ons overlaten. Daarbij bieden wij ook belastingadvies en juridisch advies op maat aan. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je gewoon in contact komen met ons om nader kennis te maken? Bel, WhatsApp of e-mail ons dan nu.